Reglene for forumet

Go down

Reglene for forumet Empty Reglene for forumet

Poste by Camilla on Søn Jan 20, 2008 2:41 am

Her skal medlemmer føle seg trygge. All tekst og informasjon som kommer frem i diskusjoner er copyright og alt materiale på denne siden er beskyttet i henhold til loven om opphavsrett. Kopiering og distribusjon uten tillatelse er ulovlig! Alle medlemmer må registrere seg og deretter bli godkjent av Admin. Dette for å unngå spam.

Generelle regler:
1. Ønskelig at du bruker ditt eget navn som innloggingsnavn, eller et navn som gjør deg igjenkjennbar for medlemmene. Er navnet opptatt bruk første bokstav i etternavn, eksempel OlaN.

2.Avatarbilde
Bildet kan være opp til 150x150 pixler, får du problemer med å legge det til kontakt Admin. Kan være hva som helst bare ikke krenkende, porno e.l

3.Skriv en generell presentasjon om deg selv. På den måten vet vi litt om hverandre.

4. Bilder som lastes opp kan ha en maxbredde på 550 pixler

5. Banner/ signatur kan inneholde et bilde med max str 450x150 pixler

6. Brukerkontoer med lite eller ingen aktivitet vil bli deaktiverte eller slettet.
Kontoer kan til enhver tid deaktiveres eller slettes med mistanke om misbruk.
Brukere som på privat basis foretar handlinger som strider imot våre etiske retningslinjer vil bli slettet.
All sletting vil bli gitt beskjed om fra Admin før kontoen slettes, utenom spam.

7. Unngå å skrive på dialekt og eller SMS språk. Vis respekt for hverandre

8. Sørg for å legge tråden i riktig kategori. Søk gjerne opp emner for å sjekke om det du lurer på allerede er besvart tidligere

9. Prøv å unngå dobbeltposter. Kontakt Admin om du trenger hjelp.

10. Det er ikke lov til å slette eller endre innlegg. En diskusjon der det allerede har kommet tilsvar vil dette ødelegge sammenhengen og kan skape misforståelser og irritasjoner. Forandrer man mening så bør man forklare det og hva man mener, man kan ikke gå tilbake og slette noe som allerede er lagt inn! Oppstår det problemer kontakt Admin. Admin kan der det oppstår personhets, brudd på rettigheter e.l slette en post eller en tråd uten mer forklaring. Som oftest vil forklaring bli gitt, men dette er ikke for at medlemmer skal diskutere emnet, Admin bestemmer, og man må rette seg etter det. Å rette på innlegg pga skrivefeil, feil med link eller lignende er selvsagt lov.

11. Advarsler av Adminskal tas seriøst. Forumet er ikke en rettighet, men et tilbud. Respekter hverandre og forumet. Er du uenig i en Adminavgjørelse ta det opp med Admin saklig. Ikke under noen omstendighet skal Admin havne i konfliktlignende situasjoner med brukere pga sitt arbeide på forumet.

12. Poster som strider imot Norsk lov blir slettet når/hvis vi ser dem. Brukerne er selv ansvarlige for hva de ytrer her.

NB! Vi tar forbehold om at reglene kan endres og tillegges flere når som helst. Vi anbefaler at brukere leser gjennom regelmessig.

Takk for du leste igjennom reglene våre. God fornøyelse!
Og velkommen til oss om du føler dette er interessant

Mvh/
Admin
Camilla
Camilla
Admin

Antall Innlegg : 467
Age : 35
Bosted : Oslo en periode
Registration date : 20.01.2008

Vis Medlemmets Profil http://komher.com

Til Toppen Go down

Til Toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke svare på temaer i dette forumet